Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Velikonoční výzdoba 2023: Kde koupit tu nejkrásnější? Třicet tipů pro vás

28. března 2023 | 06:00

Jarní svátky jsou za dveřmi a možná už přemýšlíte, jak si doma vytvořit pestrobarevnou velikonoční výzdobu. Ať už dáváte přednost kupované či vlastnoručně vyrobené výzdobě, z našich tipů si jistě vyberete.

Pojďte se s námi inspirovat a vyzdobte svůj vlastní byt či dům nejrůznějšími dekoracemi s velikonočně jarními motivy, které mohou zdobit váš interiér klidně celé jaro. Nezapomeňte k tomu na stůl přidat pugét tulipánů a narcisek, hezky vzrostlé a husté velikonoční osení nebo třeba velikonočního zajíčka. Vnesete tak do svého domova krásnou sváteční atmosféru, kterou vám budou všichni obdivovat. Tipy pro své letošní nákupy najdete ve fotogalerii.

TIP NA VIDEO: Tři jednoduché velikonoční dekorace

Pokud hledáte inspiraci pro velikonoční dekorace, na kterých se budete kreativně podílet – a zároveň vám jejich výroba nezruinuje rozpočet – máme pro vás skvělé tipy na vlastnoruční velikonoční výzdobu. Podle videa níže si můžete vyrobit jarní hnízdo, velikonoční věnec a snídaňového zajíčka z ubrousku.

 

Autor: beni

Velikonoce

Termín Výpočet data Pašijový týden Velikonoční recepty Zvyky a tradice Velikonoce ve světě Kam na Velikonoce

V našem velikonočním speciálu najdete vše, co hledáte. Víme, kdy budou velikonoční prázdniny i jak budou mít otevřeno v obchodech.  Řekneme vám, jak uplést pomlázku, vyfouknout a obarvit vejce, vyrobit velikonočního zajíčka. Poradíme vám, jak připravit nejlepšího beránka, mazanec nebo nádivku, a dáme vám spoustu receptů z vajec. S námi si Velikonoce užijete!