Po návratu z Londýna stačila ještě odehrát představení ve Františkových Lázních, pak už ale neměla sílu na nic. „Cestou domů mě srazila na kolena chřipka,“ přiznala Holubová. Ta kvůli neočekávané nemoci musela zrušit další svá přestavení.

Její zdravotní stav se ale ani po proležených dnech nelepší. „Je mi tedy o hodně hůř než odpoledne a o něco hůř než ráno. Chřipka je opravdu dobrej terapeut na výchovu trpělivosti. Jak se tak prospávám dnem, s odřeným nosem, s probouzejícím se kašlem, uvědomila jsem si jednu věc. Já letos vůbec nebudu mít problém s přechodem na letní čas, protože to určitě nezaznamenám,“ svěřila se herečka s tím, že celé dny většinou prospí. I své oblíbené detektivky.

K uzdravení jí ale chybí i příliv energie, kterou by jí mohly poskytnout její děti. Ty ale u sebe nemá. „Jisté je, že když kýcháte tak, že máte pocit, že vás to roztrhne nebo urve hlavu, stejně nic jinýho nezbývá, než být izolována od ostatních. Pouze manžel se kolem mne vyskytuje, ale to je držák. Děti jsou daleko a mně je smutno,“ přiznala nemocná Holubová. Z nostalgie si tak alespoň prohlíží jejich společné fotky a vzpomíná na lepší časy.

Nakonec se zaradovala, protože jí dcera Karolína napsala, že svou matku navštíví. Syn Matěj ale nepřijede, protože má školu a nemůže meškat.  

VIDEO: Eva Holubová se sápala po mikrofonu! Co ji rozlítilo?

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová se sápala po mikrofonu! Co ji rozlítilo? Blesk TV

Fotogalerie
34 fotografií