Třiadvacetiletá Celeste Buckinghamová již několik měsíců randí s ředitelem slevového portálu Alešem Mlátilíkem (41), a tak by příchod miminka zpěvačce přála většina jejích fanoušků. 

V posledních několika dnech si Celeste užívá vysněnou dovolenou v Portugalsku a svými fotografiemi přímo z pláže se pochlubila na sociálních sítích. Vzhledem k tomu, že zvolila modrobílé jednodílné plavky, její obdivovatelé si spojili jedno s druhým a sympatickou zpěvačku začali zahlcovat dotazy, jestli je „v tom“.

A přitom stačil jeden jediný komentář, aby se na jejím profilu spustila velká debata o tom, jak by měla žena vypadat, kolik by měla vážit a na přetřes samozřejmě přišlo i její těhotenství. „To bříško... to není jen takové bříško podle mě,“ napsala v komentářích jedna z jejích fanynek.

Je. Oddychuji, papám a od prosince jsem přibrala. Myslím si, že žena může přibrat a zářit z více věcí, než jen z těhotenství. Nečekám dítě,“ rázně utnula spekulace v reakci Buckinghamová. 

Ani to ovšem pravděpodobně nepřesvědčilo fanoušky, a tak na své instastories zaslala několik vtipných příspěvků, ve kterých své „bříško“ přisuzuje pouze dobrému jídlu. Několikrát pak ještě zopakovala, že těhotná určitě není. 

„Mám se fajn, je to jen dobré žrádlo a málo cvičení. Nejsem těhotná! Jen napapaná a doma mě čeká fitko. Žádné miminko, jen slaninka, O.K.?“ napsala zpěvačka, která nedávno nazpívala ústřední píseň k českému filmu LOVEní. 

Na portugalský ostrov Madeira vyrazila Celeste se svou sestrou a pravděpodobně bez partnera, protože ten je na Slovensku, kde slaví narozeniny svého slevového portálu. Zpěvačka si prý potřebovala odpočinout a dát si od všeho pauzu. 

„Dala jsem si od všeho menší volno. Ne, že by mi bylo zle, anebo bych nestíhala, ale čím jsem starší, zjišťuji, že je důležité dopřát si nejen volný čas pro svoje fyzické zdraví, ale i pro své psychické dobro. Aby mohl člověk růst a někam se posouvat, musí se nejprve zastavit, aby mohl v klidu rozmýšlet. A kde jinde, než v ráji?“ vysvětlila důvod své absence na sociálních sítích Buckinghamová. 

VIDEO: Celeste Buckinghamová a kapela O5 a Radeček nazpívali duet k filmu LOVEní.

Video
Video se připravuje ...

Celeste Buckinghamová a kapela O5 a Radeček nazpívali duet k filmu LOVEní. Bontonfilm

Fotogalerie
54 fotografií