Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsivé zákroky na plastické klinice hrůzy: Pacientce udělali rybí ocas!

1. dubna 2019
09:57

Říká si Alyona Verdy, ale její skutečné jméno je Antonina Gorbunovová. Hledá ji policie a z dobrého důvodu. Zničila totiž život nejméně tuctu svých pacientů a pacientek. Tahle samozvaná lékařka je skutečný postrach. Její pacientky se již musely potýkat s tím, že jejich genitálie po operaci skončily na špatném místě. Jiné ženě zase vytvořila v rámci plastické operace prsou v jednom z ňader díru. Naúčtovala si za to v přepočtu 70 000 korun.

Ruská policie pronásleduje plastickou chiruržku bez kvalifikace. Po jejích operacích totiž pacientky skončily zmrzačené a zohavené. Ženy, které k ní šly „pod nůž“, pro ni nemají lichotivější označení než doktorka Frankenstein. Podle nich Gorbunovová prováděla některé operace ve sklepním přístěnku, přičemž si na operaci svítila mobilem.

Výsledky takových zákroků jsou alarmující. Jedna pacientka přišla o nos, zatímco jiná, 33letá Anastázie Ismailovová, si stěžuje, že její genitální partie vyzvedla do míst, kde v žádném případě být neměly, a zároveň deformovala její kůži natolik, až připomínala rybí ocas.

„Vyřízla kus kůže pod mým hrudníkem a odstranila ho,“ popsala to žena. Jiná pacientka se televizi REN TV svěřila s tím, že prodělala kruté pooperační bolesti jen proto, aby zjistila, že má v jednom z ňader díru.

Gorbunovová se brání s tím, že nařčení nejsou pravdivá. Tvrdí, že v nemocnici v ruském Krasnodaru skončila právě proto, že v ní nebyl dostatek léků na bolest. Říká, že stížnosti pacientek jsou ve skutečnosti pomsta nemocnice poté, co oni sami se ocitli pod lupou kvůli znetvoření, a dokonce úmrtí některých pacientek.

Informaci, že pacientky zemřely právě během jejích operací, nijak nekomentovala, ale připustila, že za to nemocnici musela zaplatit pokutu.

Policie má na věc zásadně odlišný názor. Sdělila, že vyšetřuje lékařku nejen kvůli drastickým fotografiím a videím, které obdržela od jejích pacientek, ale také kvůli podezření, že i vzdělání, kterým se Gorbunovová chlubila, je ve skutečnosti falešné.

Ostatně Ivan Miněnko, ředitel krasnodarské kliniky, na které žena pracovala, řekl, že ji nemocnice propustila právě kvůli stížnostem pacientů. Přesto ovšem „lékařka“ působila na klinice půl roku, než se na všechno přišlo. „Byla to naše lékařka, věřili jsme, že má věci pod kontrolou!“ hájí se vedení nemocnice.

svalovec ( 13. září 2019 18:55 )

Rusáku je dost tak není co řešit
a je to samej podvodník tak nechápu
co tady řešíte nějakou pipku k terá
si vydělaloa za to že jsou hloupí
je jich chyba

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání