Vlaďka Erbová s Michalem Gulašim a jejím synem Markusem, kterého má s exmanželem Tomášem Řepkou, v sobotu dopoledne vyrazili do jihlavské ZOO.

Byla jsem opravdu mile překvapena. Menší zoo, ale neskutečně stylová, dokonalá pro maminky s kočárkem nebo s malými dětmi. Vyžití pro děti a příjemné posezení pro rodiče. Dnes poprvé, ale určitě ne naposled. Kdo nebyl a je v okolí, doporučuji, výlet na jedničku s hvězdičkou. Dnes už na další hokejový turnaj Martina Erata,“ okomentovala sérii fotek Erbová.

Společnost jim dělala kamarádka se svým synem, takže si to chlapci spolu užili. Vlaďka s Michalem se usmívali a dělali, že se vlastně nic nestalo.

„Pokud má někdo pocit, že ví lépe než my sami, jak to s naším štěstím je, budu ráda, když nám sdělí, ve které skříni u nás bydlí,“ dodala Erbová ironicky, a dala tak najevo všem, kteří ji nyní kritizují, litují ji anebo se jí posmívají, aby si zametli před vlastním prahem. Ostatně i Gulaši si již veřejně nasypal popel na hlavu a zdůraznil, že „jsou věci, na které nedluží odpovědi nikomu, ani veřejnosti, maximálně své partnerce“ – a s tou to už podle všeho vyřešil.

VIDEO: Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem!

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
22 fotografií