Objevily se informace, že Adam a Diana ukončili svůj téměř tříletý vztah kvůli údajné nevěře krásné modelky. Ta měla slavnému zrzkovi zahýbat s jeho vlastním bratrancem. Tomu nahrává i fakt, že nyní Kratochvílová se zpěvákovým bratrancem Rudolfem Rudyšarem (poslaneckým asistentem předsedy KSČM Vojtěcha Filipa) skutečně chodí a nebojí se to dokázat i společnou fotkou na sociální síti.  

Nyní se k celé nepříjemné záležitosti vyjádřil i sám Mišík„V životě se dějí různé zajímavé věci, ta společnost se snaží tvářit, že je to normální, ale přitom lidi dělají různé zvrácené věci. Mám silnou osobnost, tak jsem se s tím dokázal vypořádat," naznačoval v TopStaru, a ačkoliv nemluvil konkrétně, je jasné, že za rozpadem vztahu stálo skutečně něco vážného.  

Je to pro něj očividně velmi citlivé téma. „Když je člověk s někým dlouho, tak trvá, než se to všechno zahojí, ale psaní mi v tom docela dost pomáhá. Je to dobrá terapie," prozradil poté, co představil nový klip k písni Démoni, v níž zřejmě čerpá z vlastních zkušeností. Písnička je totiž o dost drsném rozchodu dvou lidí po několika letech...

„Možná je to trochu depka, ale tak život není vždycky jenom pěknej. Já mám rád trochu ty melancholické věci. Rád se v tom rachňám," vyprávěla hvězda první řady show Tvoje tvář má známý hlas. Prý se jedná o píseň velmi osobního rázu. „Jsem nervózní, jak to lidi přijmou," dodal v TopStaru Mišík, který po rozchodu ale také dlouho netruchlil. Na cenách Anděl se objevil po boku letošní vítězky Miss Czech Republic Denisy Spergerové(18). A i když trochu mlžil, bylo jasné, že jsou víc než jen přátelé.

VIDEO: Adam Mišík má nový klip: Nebe se mu v něm mění v peklo

Video
Video se připravuje ...

Adam Mišík má nový klip: Nebe se mu v něm mění v peklo Youtube.cz

Fotogalerie
38 fotografií