Když se Lenka Konečná (Danielovo vlastní příjmení bylo Konečný, ale vystupoval coby Nekonečný -– pozn. red.) dozvěděla, že zemřel její milovaný bratr Daniel, zhroutila se. Zpěváka už v úterý našli bez známek života v domě v Řeporyjích, kde už pět let žil sám. Ovšem až ve čtvrtek bylo jasné, co se mu stalo osudným. Nařízená pitva odhalila, že Nekonečný podlehl infarktu. 

Do té doby sestra netušila, co se mu vlastně stalo. Stejně tak byli na pochybách i ostatní pozůstalí. „Musím přiznat, že se nám oběma tak trochu ulevilo. Přece jenom to byla náhlá smrt a napadaly nás hrozné věci. Hodně jsme se přikláněly k epilepsii, ale nakonec ho zradilo srdíčko. On vždycky říkal, že má infarktové stavy, ale nikdy a vlastně nikdo to nebral vážně,“ řekla Blesku expartnerka Zuzana Kardová, která s ním prožila krásných 19 let.

Nabízí se otázka, zda srdeční příhoda není rodinná anamnéza? „Ne, to vůbec. Danův tatínek zemřel na rakovinu tlustého střeva a bratr Zdeněk při autonehodě. Bylo to strašné neštěstí. Zdeněk jel s těhotnou manželkou navštívit rodiče a napálil to do nich opilý Němec. Oba byli na místě mrtví,“ prozradila Kardová.

Není divu, že se paní Lenka po smrti druhého bratra zhroutila. Přijít o dva milované sourozence je nepředstavitelná bolest. Naštěstí má oporu ve svých dospělých dcerách, které nesou jména po svých strýcích – v Daniele a Zdeňce.

VIDEO: Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel ministr rozkoše Dan Nekonečný (†52): Pro ženy byl noční záchranná jednotka! Markéta Reinischová, Jan Brunclík

Fotogalerie
33 fotografií