Eva Decastelo zaskočila přítomné novináře svérázným outfitem, ve kterém sladila bílou gangsterskou košili s koženou sukní s vysokým rozparkem a vzorovanými silonkami. Vše ještě doplnila brýlemi ve stylu šedesátých let, a tak byl obraz přísné, ale sexy učitelky na světě. 

Podobně vzorované košile má herečka a moderátorka velmi v oblibě, konkrétně tuto ale nevytáhla na společenskou událost ze skříně poprvé. Na začátku března, kdy ještě kulhala o berli kvůli zranění z koupelny, vyrazila ve stejné košili na zahájení Motosalonu v pražských Letňanech.

Pro někoho by vynesení stejného modelu v tak krátké době znamenalo jasné faux pas. Na recyklaci outfitů není nic špatného, plusové body za to získává pravidelně třeba i vévodkyně Kate Middletonová (37). Jenže než manželka prince Williama (36) vytáhne ze šatníku již nošený kousek, uplyne od jeho posledního vynesení třeba i několik let. 

Decastelo nedávno natáčela film Špindl 2 a práci na něm si nemohla vynachválit. V mrazivém počasí navíc nemusela outfity příliš řešit. Volba padla jasně na teplé zimní oblečení. „Řeknu tam dohromady tak dvě věty, a když mrknete, tak mě ve filmu ani nepostřehnete, ale za ten zážitek to stojí!" napsala zrzka na svém instagramu. 

VIDEO: To muselo bolet! Decastelo přežila hory, zranila se v koupelně

Video
Video se připravuje ...

To muselo bolet! Decastelo přežila hory, zranila se v koupelně Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
73 fotografií