Daniel Nekonečný o svém soukromí nikdy nemluvil, a tak málokdo tušil, že měl bratra Zdeňka a sestru Lenku. „Oba jsem je tolik milovala, i když jsme každý žil jinde, ale byli jsme propojení a věděli o sobě. Zdeněk před lety zemřel a zůstali jsme tady už jen my dva s bráchou, protože i naši rodiče už zemřeli. Když mi před pěti lety odešel manžel, tak to byl Dan, kdo mi byl oporou. A teď už nemám ani jeho," svěřila se Blesku zhroucená Lenka, která žije v jejich rodných Boskovicích.

Z manželství má dvě dospělé dcery, které dostaly jména po jejích bratrech - Daniela a Zdeňka. To samo vypovídá o tom, jak Lenka své bratry milovala... „Víte, já ani neumím říct, jak moc mi chybí, stále tomu nemohu uvěřit, je to tak strašné, opravdu nevím, co bude dál," dodala plačící sestra Nekonečného, která z Boskovic přijela do Prahy, aby společně s jeho expartnerkou Zuzanou Kardovou daly dohromady poslední rozloučení s Danielem, které bude v motolském krematoriu.

Fotogalerie: Zemřel milovník rozkoše Daniel Nekonečný…
75 fotografií

Jelikož ještě není případ uzavřen policií, tak nemohou začít s přípravami pohřbu, který bude stejně zářivý, jako byla zpěvákova vystoupení. „Určitě ho oblékneme do jeho žlutého kostýmu a dozdobíme vším, co měl rád. Uvažujeme i o ohňostroji, ale vše je předčasné, zatím opravdu nemůžeme nic dělat. Chceme, aby si ho lidi stejně jako my pamatovali jako věčně rozesmátého a veselého člověka, který rozdával radost a lásku," říká Zuzana, která je Lence velkou oporou, protože navíc je kvůli těžkému revmatismu v invalidním důchodu.

VIDEO: Poslední slova Daniela Nekonečného (†52): Jsem v ráji...

Video
Video se připravuje ...

Poslední slova Daniela Nekonečného (†52): Jsem v ráji... Ples hotelu International Brno

Fotogalerie
41 fotografií