Podhůrský si na organizaci oslavy kulatin najal agenturu, která s pozvánkami rozesílala i seznam těch, kdo pozvání na oslavu přijali. Byl to seznam dlouhý a vskutku hvězdný. Jenže... „Nebyla jsem vůbec zvaná,“ podivila se Tereza Kostková (42), když se jí Blesk dotazoval, z jakého důvodu nakonec na oslavě nebyla, ač byla její účast avizovaná.

Dostal košem

„Ani nevím, že měl Zdeněk narozeniny,“ byla překvapená herečka. „Nebyla jsem zvaná, což naprosto chápu, protože se známe jen letmo, pouze z branže,“ dodala Kostková Blesku na vysvětlenou.

Další lákavá osobnost, moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (40), zase dala přednost výpravě do slunné Dubaje. Zdeněk tak musel obě dámy oželet. Jiným, například Mirce Čejkové, pak účast zhatila práce. „Se Zdeňkem jsme se dohodli na soukromém setkání. A slíbila jsem mu, že sedmdesátku si už určitě ujít nenechám!“ sdělila včera Blesku.

Neloučil se

Těm, kdo nakonec přišli, oslavenec slíbil, že se do penze nechystá, už proto, že by do ní stejně ještě jít nemohl. „Ani racky krmit ve volných chvílích nebudu. Mám před sebou řadu pracovních projektů a tohle je setkání, ne rozlučka,“ ujistil Zdeněk přátele. Připravil pro hosty výstavu svých fotografií, a dokonce jim zazpíval.

Seznam avizovaných hostů

Beata Rajská, Lucie Benešová, Lucie Borhyová, Josef Carda, Eliška Dvorská, Milan Cieslar, Mirka Čejková, Ivana Jirešová, Tereza Kostková, Václav Krejčí, Sabina Laurinová, Markéta Muzikářová, Vítek Olmer, Irena Pavlásková, Ida Saudková, David Suchařípa, Miroslav Táborský, Ivan Vodochodský, Václav Vydra, Míša Zemánková, Filip Renč, Zdeněk Troška, Milan Šteindler, Václav Marhoul, Bára Basiková, Václav Noid Bárta a Kamil Střihavka.

A proč se nedostavili?

• Tereza Kostková (42), herečka – pozvánka se k ní nedostala

• Lucie Borhyová (40), moderátorka – je pracovně v Dubaji

• Václav Vydra (63), herec – hrál vinohradském divadle Revizora

• Václav Upír Krejčí (63), mim a herec – měl zažívací problémy

• Zdeněk Troška (65), režisér – omluvil se z pracovních důvodů

• Míša Zemánková (31), herečka a zpěvačka – odpočívala po premiéře

• Beata Rajská (53), módní návrhářka – měla pracovní povinnosti

•  Ivana Jirešová (41), herečka – má poraněnou nohu

•  Mirka Čejková (56), moderátorka a koučka – byla pracovně mimo

Víte, že...

Zdeněk Podhůrský už plánuje s přítelkyní Veronikou veselku, ale nijak na ni netlačí.

Fotogalerie
67 fotografií