Takovou podpásovku silikonová modelka nečekala. Michal Gulaši je Vlaďce Erbové nevěrný. Trvá to již dlouhé měsíce,“ řekl Expres.cz tajný zdroj z Brna s tím, že to ve městě mezi lidmi není žádné tajemství.

„Žije tím celé Brno. Ví to celá kabina, dokonce i tribuna. Je to takové veřejné tajemství. Všichni to vědí, i Vlaďka, ta ale dělá, že o jeho záletech nemá tušení,“ vysvětlil zdroj Expresu místní situaci mezi milenci.

Nejhorší pro Erbovou je fakt, že si Gulaši našel pro své postelové hrátky její kamarádku. „Erbová se s ní samozřejmě zná. Měla to být dokonce i její bývalá klientka, místní kosmetička,“ tvrdí zdroj s tím, že se s novou ženou Gulaši seznámil de facto díky Erbové.

Přitom během soudních stání s Tomášem Řepkou byl Michal Gulaši tím, kdo Erbovou podporoval a všude ji doprovázel. Na veřejnosti tak působili jako stále zamilovaný pár, který je tu jeden pro druhého.

Silikonová modelka přitom ještě nedávno pomýšlela na svou třetí svatbu. Dokázala si znovu představit stanout s Gulašim před oltářem. Dokonce se kvůli němu odstěhovala do Brna, kde si našla práci manikérky. 

 

Fotogalerie
34 fotografií