Meghan Markleová si nepěknou přezdívku vysloužila už dříve, tehdy byla označována jako „obtížná vévodkyně“. Jenže to už podle Tatleru neplatí, v Kensingtonském paláci prý teď podle jejich informací neřekne Meghan nikdo jinak než „Me-gain“.

Toto oslovení se dá volně přeložit mnoha způsoby, ale žádný z nich nevyzní pro Meghan dobře. Jde totiž o výrazy jako hrabivka, ziskuchtivka nebo všechnochtivka. Podle Tatleru je tato přezdívka v Kensingtonském paláci velmi oblíbená a vzhledem k tomu, že kvůli Meghan dochází často k velkým personálním změnám, není se čemu divit.

Za odchodem prověřených zaměstnanců prý stojí hlavně její přehnané nároky a neobvyklé požadavky, které neváhá zaměstnancům rozesílat mailem třeba v pět hodin ráno. Takové pracovní podmínky už nevydržela Samantha Cohenová, nebo osobní asistentka Amy Pickerillová, která zůstala ve službě pouhých pár měsíců.

Služby prince Harryho a Meghan opustila i Melissa Toubatiová, která má s prací pro významné osobnosti už bohaté zkušenosti. „Je jednou z nejlepších z oboru. Nikdy nebyla dlouho bez práce,“ řekl o superchůvě zdroj britskému Daily Mailu. Melissa pracovala pro Robbieho Williamse nebo například pro Madonnu.

Nad tím, jak se vévodkyně Meghan chová k personálu, zůstává rozum stát i lidem, kterým je prostředí britské monarchie více než blízké. „Myslím, že Meghan by si měla uvědomit, že nemůže v královské rodině žít život jako áčková hollywoodská hvězda," uvedla spisovatelka Anna Pasternaková s tím, že život v rámci královské rodiny vyžaduje naprosto odlišné chování a pokud to tak není, přijdou následky.

Snad se tedy Meghan, která už zanedlouho přivede na svět prvního potomka, nad svým chováním zamyslí a další podobné přezdívky jako „Me-gain“ už nebudou potřeba, protože to že Kensingtonský palác mlčí, neznamená, že se tomuto označení nikdo nesměje a nepoužívá ho.

 

Fotogalerie
45 fotografií