Pražský týden módy již tradičně začal party, na které se vždy sejde podivná skrumáž lidí. Ti, co módě rozumí a mají k ní vztah, a pak ti, co by rádi rozuměli. Naštěstí převládá první skupina, kterou poznáte podle oblečení. Modelka Aneta Vignerová sáhla po vlněném kompletu hráškové barvy a pod sako si nevzala prádlo, natož aby si zapnula knoflík. Ale blejzr překvapivě držel na místě. Herečku Janu Krausovou doprovodili synové David a Adam. Herečka Jitka Schneiderová si oblékla metalický plášť ve zlaté barvě a při chůzi odhalila celé stehno. Společnost jí dělal přítel Lukáš.

Sobotní večer patřil návrháři Michaelu Kováčikovi, který opět dokázal, že v jednoduchosti je síla. Vsadil na bílou, černou a šedou a klobouky od české značky Tonak. Do první řady usedl scenárista seriálu Most! Petr Kolečko, protože jeho přítelkyně Aneta Vignerová byla hvězdou přehlídky.

V neděli se v centru dění objevili manželé Tomáš a Ester Berdychovi. Tenista svůj outfit doplnil psaníčkem od Gucciho.Módní ruch přilákal i Ornellu Koktovou, která vyrážela dech svým dekoltem.

VIDEO: Návrhář hvězd Michael Kováčik na Fashion Week: Jednou z modelek bude transsexuál!

Video
Video se připravuje ...

Návrhář hvězd Michael Kováčik na Fashion Week: Jednou z modelek bude transsexuál! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
12 fotografií