Odchod z novorenesanční budovy na břehu řeky Vltavy nezvládl herec Petr Vačura. I když odcházel se svým přítelem Janem Cinou, tak pomoci se od něj nedočkal. Vítěz Tváře s pohoršeným výrazem sledoval, jak jeho partner upadl na schodech, ale že by mu šel pomoct postavit se zpět na nohy, tak to ne. Naštěstí se Petrovi nic nestalo, a dnes si tak maximálně počítá modřiny.

Udržet balanc na příkrých schodech měla problém i hvězda seriálu Most! Erika Stárková. Ale tu pevně za ruku držela kamarádka, takže se jen kymácela jak větev ve větru. Problém měl i Jiří Bartoška, ale toho za paži pevně držela manželka Andrea.

Některé dámy se na schodech uvelebily a s viditelnou úlevou skoply z nohou lodičky na vysokém podpatku. Jedné z návštěvnic se při odchodu do cesty připletly zábory, které lemovaly červený koberec, a zamotala se do nich.

Jelikož se tohle děje každý rok, tak by neškodilo, kdyby organizátoři zajistili pár statných chlapíků, kteří by lidem v podroušeném stavu pomohli ze schodů dolů. Přeci jenom leckdy jde doslova o život...

VIDEO: Karel Dobrý Českého lva nečekal! Role bere kvůli prachům

Video
Video se připravuje ...

Karel Dobrý Českého lva nečekal! Role bere kvůli prachům Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
70 fotografií