I přesto, že zpívá výhradně anglicky, podařilo se jí získat si srdce většiny mladších posluchačů v České republice.Zpěvačka Lenny obhájila loňské vítězství a podruhé v řadě se stala podle posluchačů Evropy 2 nejlepší zpěvačkou. 

„Od lidí je to strašně pěkné gesto a je to takový ukazatel, že člověk asi tu muziku dělá dobře a doufám, že se mi podařilo lidi oslovit, takže mám radost," prozradila Blesku sympatická a lehce nachlazená zpěvačka. 

Úspěch měla téměř zaručený, protože talent zdědila po jedné z nejúspěšnějších písničkářek všech dob, Lence Filipové„Má se výborně. Musím říct, že je na vrcholu svého úspěchu. Hrozně jí to přeju a mám z ní radost. Teď se pro mě vyšvihla úplně do výšin, je to takový můj idol. Líbí se mi, že se neohlíží na věk, ale třeba i tvoří nové věci a má stále energii to dělat," rozzářila se při dotazu na slavnou maminku.

Je téměř až s překvapením, že zatím tyhle dvě přední české zpěvačky nenazpívaly společný duet.  „Já si myslím, že to necháme nějak volně plynout, ale určitě se tomu ani jedna nebráníme. Není to ze žádného strategického důvodu, že spolu písničky neděláme, ale myslím si, že to má asi ještě svůj čas,“ dodala na adresu své slavné maminky Lenny, která aktuálně randí s rapperem Marpem(34). 

VIDEO: Lenny o mamince Lence Filipové: Je to můj idol, neohlíží se na věk a tvoří!

Video
Video se připravuje ...

Lenny o mamince Lence Filipové: Je to můj idol, neohlíží se na věk a tvoří! Martin Balcar, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií