Schylovalo se k tomu už delší dobu. Neuwirth pravděpodobně v posledních několika měsících bojoval s vlastní identitou, protože s pravidelností chameleona měnil svou image.

Naposledy na sebe výrazně upoutal pozornost na vídeňském plese na přelomu měsíce, kde se objevil bez své dlouhé hřívy, která, ještě s bradkou, bývala poznávacím znamením pro Conchitu.

Jeho fanoušci už tehdy spekulovali, že s Conchitou nebude něco v pořádku, a tentokrát měli pravdu. Thomas Neuwirth se totiž nakonec rozhodl, že Conchitu uloží k věčnému spánku a ve svém nejnovějším videoklipu „Hit Me“ představil Thomas fanouškům svou mužnější stránku. 

VIDEO: Conchita Wurst – Hit Me

Zpěváka nyní charakterizují krátké blonďaté vlasy a hustá bradka a hlavně žádné šaty! I přesto, že nadále používá své umělecké jméno Conchita Wurst, od své původní podoby je naprosto k nepoznání. I nadále však boří stereotypy toho, jak by měl muž vypadat, chovat se nebo oblékat. Ve videoklipu se totiž nebojí pořádně zavlnit a „ženskými“ pohyby se to ve videoklipu jen hemží.

Většina jeho fanoušků je z přeměny nadšená, najdou se ale samozřejmě i tací, kterým Conchita bude chybět. Kdo ví, třeba se někdy dočkáme jejího comebacku.

VIDEO: Připomeňte si, když byla vousatá zpěvačka Conchita Wurst v Praze a bez kalhotek!  

Video
Video se připravuje ...

Vousatá zpěvačka Conchita Wurst v Praze a bez kalhotek! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
61 fotografií