Chtěli ji vidět na stupni vítězů, mladá Kristina ale ze soutěže MasterChef odešla mnohem dřív. „Za mě odešel největší talent. Jsou tam mnohem slabší kuchaři,“ bouří se lidé na internetu.

Neměla vypadnout, já jí strašně fandila. V jejím věku tak umět vařit, klobouk dolů, byla skvělá. Vypadnout měla Šárka,“ psala další divačka. A názorů na to, že středeční díl měla místo Kristíny opustit Šárka, je spousta.

Všichni doufají, že se Kristína v dalších dílech vrátí zpět. „Doufám, že bude speciální kolo těch, co vypadli, a někdo se vrátí,“ svěřila se jedna sledující. „Vrátit zpět by se mohla. Hezky se na ni koukalo, šikovná, skromná,“ psala další žena. "Vraťe nám Kristínku zpět, moc prosíme," volají na porotce diváci.

Pro diváky byla Kristína jasnou favoritkou od začátku. A tak to vnímala i porota. „Jste talent od Boha. Vaše jídlo mě naprosto dostalo. Nechápu, jak někdo v sedmnácti může takhle vařit, já jsem v tomto věku dokázal uvařit maximálně vajíčka,“ zaznělo z úst porotců během pořadu.

Po jejím vyhazovu smutnil i postupující Oliver. „Myslím, že ona je jeden z největších talentů, který tady máme. V tuto chvíli je na tom balkóně spoustu horších kuchařů,“ řekl soutěžící bez váhání. Bohužel pravidla jsou jasně daná a nejmladší účastnice tak musela soutěž opustit.

VIDEO: Rozhodnutí poroty - soutěž MasterChef musela opustit soutěžící Kristína.

Video
Video se připravuje ...

Rozhodnutí poroty - soutěž MasterChef musela opustit soutěžící Kristína. archiv TV Nova

Fotogalerie
22 fotografií