V divadelním představení Meda, které by mělo být oslavou života mecenášky umění a zakladatelky Nadace Jana a Medy Mládkových i Musea Kampa, se kromě představitelky hlavní role Tatiany Vilhelmové (40) objeví i oblíbená herečka Veronika Arichteva.

Herečka, která se proslavila seriálem První republika i sérií vtipných videí 3v1, kde účinkuje s Nikol Štíbrovou (32) a Martinou Pártlovou (39), připustila, že ji příběh Medy Mládkové skutečně dostal.

„Beru to jako velikánskou výzvu. Když jsem si přečetla scénář, bylo rozhodnuto, že do toho půjdu. Ten příběh mě dojal a přiznám se, že jsem se rozbrečela, což se mi nestává,“ svěřila se sympatická herečka. „Meda je představení o životě a ze života ženy, která určitě může být a je inspirací. Já hraji více rolí, což bude asi trošku honička, ovšem i to se mi na téhle hře líbí. Takže se těším jak na zkoušky, tak samozřejmě i na to, až tohle představení uvedeme pro diváky,“ nemůže se už teď dočkat půvabná Arichteva.

Podobně jako ona, také ostatní herci, tedy například Jaromír Dulava (58), Stanislava Jachnická (53) nebo Lukáš Příkazký (34), si v této hře vyzkoušejí několik různorodých partů. Jediný, kdo po celou dobu zůstane v jedné jediné roli, je výše zmiňovaná představitelka Medy.

Táňa Vilhelmová se kvůli pracovnímu vytížení na čtenou zkoušku sice nedostavila, nicméně se netají tím, jak moc téměř stoletou dámu Medu Mládkovou obdivuje a jak zavazující pro ni je ztvárnit někoho, kdo je ještě naživu...


VIDEO: Tatiana Vilhelmová ztvární Medu Mládkovou a její život: Je to ode mě troufalost hrát někoho, kdo ještě žije!

Video
Video se připravuje ...

Vilhelmová ztvární Medu Mládkovou a její život: Je to ode mě troufalost hrát někoho, kdo ještě žije! Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

Fotogalerie
58 fotografií