Mladá herečka Lenka Zahradnická, která na televizních obrazovkách mnohokrát představovala zdravotní sestřičku (například v seriálech Ordinace v růžové zahradě 2 nebo v Modrém kódu), se před více než rokem stala šťastnou maminkou malé Jasmínky (1). Teď se na instagramu svěřila s tím, jak moc ji překvapilo, co všechno se pro ni po třicítce a také po těhotenství změnilo.

„Když mi říkali, že ty kocoviny po třicítce trvají tři dny, smála jsem se a měla je za starce a upjatce. Měli pravdu. Když mi říkali, že až porodím, tak se ty kocoviny tím netréninkem a jiným rytmem těla změní v nesnesitelné, a člověk si pak hodně rozmyslí, jestli vůbec někam jít, kroutila jsem hlavou a fakt mi to přišlo jako sci-fi. Měli pravdu,“ přiznala půvabná herečka, která se může pyšnit jedním z nejhezčích úsměvů českého šoubyznysu.

Přestože předtím byla podle všeho zvyklá si se svou nejlepší kamarádkou Andreou Kerestešovou Růžičkovou (34) tu a tam zajít na vínečko (netají se tím, že má ráda červené), teď je to pro ni najednou naprosto nepředstavitelné! Všechno je totiž jinak než předtím, co přišla do jiného stavu! „Vydržíte minimum, po hodině zíváte, ze zvyku pijete litry vody, takže hodně času trávíte na záchodě – ale že vás odrovná pár deci, to mě vysloveně překvapilo...“ popisuje okatá Zahradnická.

I když to s alkoholem tahle kojící maminka rozhodně nepřehnala, jelikož „dvojku“ vína ostatně často doporučují i lékaři ze zdravotních důvodů, stejně jí to nesedlo. „Ne, neválela jsem se po zemi, nestála jsem na stole, vše si pamatuju, a přesto byl dnešní den bojem o přežití,“ svěřila se Zahradnická. Její tělo už zkrátka nevydrží tolik, co bylo zvyklé třeba před deseti lety, přesto ale nějakého toho „bolehlavu“ krásná herečka nelituje: „Nicméně to stálo za to,“ dodala totiž s veselým nadhledem.

VIDEO: Seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře

Video
Video se připravuje ...

Seriálová sestřička Zahradnická: Pohled na maso mi nedělá dobře Adriana Krátká/BPŽ

Fotogalerie
38 fotografií