Mladičká zpěvačka Demi Lovatová, která několik let bojuje s nebezpečnou bipolární poruchou, se svou nemoc snažila „léčit“ alkoholem a drogami. Minulý rok to ale poněkud přehnala a málem si „šlehla zlatou“. Smrtící kombinaci fetu, v němž nechyběl ani heroin, přežila jenom šťastnou náhodou, a tak z nemocnice, kde si pár dní poležela v kómatu, putovala rovnou do protidrogové léčebny. A tam se zamilovala.

S designérem Henrim Levym (27), taktéž feťákem na odvykačce, se sice už rozešla a na veřejnosti se nyní objevuje pouze ve společnosti svých kamarádek. Vypadá však velice spokojeně… a blahobytně. Někdejší hvězdička Disney Channelu za posledních několik měsíců narostla do takových rozměrů, až to bere dech. Podle některých zdrojů údajně přibrala přes dvacet kilo! K nově nabyté životní harmonii jí zřejmě pomáhají hromady dobrého jídla…

Přesto, že tohle zlobivé „Disney dítko“, které se podobně jako Bella Thorneová (21) nebo Selena Gomezová (26) utrhlo ze řetězu, nedávno oslavilo sedm měsíců střízlivosti, tak se nyní opět chystá vrátit do soukromé odvykací léčebny. Ne proto, že by snad znovu sklouzla k ulítávání na nelegálních látkách, ale podle jejích vlastních slov je to prý přirozená součást jejího postupného zotavování.

Zahraničními médii přitom před pár dny projela žhavá a zaručeně pravdivá informace o tom, že v LA zdrogovaná Demi vypadla z jedoucího vozu. Tuto fámu ale půvabná brunetka na sociálních sítích okamžitě vyvrátila.

VIDEO: Demi Lovatová: Proč se rozhodla pro nahé snímky?

Video
Video se připravuje ...

Demi Lovato: Proč se rozhodla pro nahé snímky? youtube.com

Fotogalerie
27 fotografií