Vždy usměvavá Michaela Maurerová, známá televizním divákům jako ztřeštěná kadeřnice Digi z nekonečného seriálu Ulice, velmi často a velmi vtipně glosuje svůj mateřský život. Jako trojnásobná maminka totiž moc dobře ví, o čem mluví, a hlavně mluví z duše mnoha svým followerkám. Naposledy se s nimi shodla ohledně růžové barvy na malých holčičkách.

„Když jsem čekala dvojčata a věděla, že to bude kluk a holčička, zakazovala jsem rodině a kamarádům kupovat ty klišé modré a růžové oblečky. Jak myslíte, že to dopadlo? Madlenka růžovou miluje dodneška,“ svěřila se maminka dvojčat Josefa a Magdaleny (10) a malé Emmy, kterou porodila v prosinci minulého roku.

S Emmou to dopadlo stejně. Vyhlásila jsem stop růžový barvě… takže máme i růžový dudlík,“ vysvětlila Maurerová a jako důkaz nahrála na sociální síť fotku svého malého uzlíčku štěstí: v růžovém kompletku s kapucí, s bílou čepičkou potištěnou růžovými srdíčky, s růžovým dudlíčkem a bíle puntíkovaným růžovým klipsem se stužkou, díky které miminko svůj dudánek ani neztratí, ani mu nehrozí, že mu spadne na zem.

„Útěchou mi je fakt, že podle nejnovější vědecké studie působí růžová barva příznivě na psychický vývoj holčiček. To by leccos vysvětlovalo, já jako dítě totiž milovala modrou,“ dodala Maurerová se svým typickým smyslem pro humor. Její fanynky ji ovšem utěšují, aby si z posedlosti růžovou nic nedělala, a naopak si užívala dobu, kdy jí ratolest do výběru oblečení ještě nemluví. Ostatně malá Emmička je v téhle barvě velice rozkošná…

VIDEO: Míša Maurerová: Syn má noční můry, musí spát s maminkou!

Video
Video se připravuje ...

Míša Maurerová: Syn má noční můry, musí spát s maminkou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
35 fotografií