Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Dítě v nemocnici, vyhazov z domu a tajné sledování

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
18. března 2019 | 09:39

V Ulici se to zase mele. Frantovi se nedaří, na co jen sáhne, má opravdu špatné období, učitelka Magda má svá tajemství, která dráždí její okolí. Jana bude slavit své narozeniny, a to rovnou dvakrát, a Matěje si Ája zase pěkně omotá kolem prstu.

Franta nemá zrovna fajn období: nejenže má trable se Skyler, která mu odvezla syna až na Nový Zéland, takže ho nemůže vídat, ale k tomu udělá další průšvih. Bedřich mu na chvíli svěří dceru Ladu – a ta skončí na pohotovosti. Takže nakonec dostane Franta ještě vyhazov z domu. Filipovi pěkně narůstají růžky a jak doma, tak ve škole si čím dál tím víc dovoluje. Tentokrát to ale opravdu přežene a sesype se na něj spravedlivý trest, a to z obou stran. Magda má tajemství, které nechce nikomu prozradit, Miki a Ota jsou z toho ale nervózní a nesedí jim čím dál tím víc věcí. Co ukáže tajné sledování?

Jana má narozeniny a Rozina jí uspořádá hned dvě tajné oslavy, takže o překvapení není nouze. Jedna z oslav se ale trochu zkomplikuje, Jana totiž přijde s doprovodem, který asi nikdo nečekal, a na druhou stranu tam bude zase někdo dost chybět. Ája cítí, že by mohla přijít o Matěje, a rozhodne se se svou konkurencí bojovat jinak než jen domluvami, které evidentně nezabírají. Nebyla by to Ája, aby se na všechno jen tak nečinně dívala, začne novou taktiku rozmazlování, a ta zabere. Vyrazí mu dech luxusním dárkem a dostane ho přesně tam, kam chtěla.