Kanaďan Markus Anderson (41) začínal jako "pingl" v Soho House a s Meghan Markleovou se spřátelil v roce 2011.  Padli si však náramně do oka, a nyní si jsou s vévodkyní ze Sussexu dokonce tak blízko, že o něm prý manželka prince Harryho hovoří jako o "strýčkovi" svých dvou psů! Z číšníka celebrit se záhy stal vlivným mužem s mnoha kontakty a známostmi, a Meghan ještě předtím, než se jí podařilo "sbalit prince", seznámil s celou řadou významných osobností.

Jistě není náhodou, že to byl zrovna on, kdo zařídil, aby se Meghan poznala s Georgem Clooneym (57) a jeho manželkou, právničkou Amal (41), a že ji, tehdy prakticky neznámou herečku z průměrného seriálu Kravaťáci, v Torontu představil současnému kanadskému premiérovi Justinovi Trudeauovi (47).

Není tedy divu, že mu Meghan před lety napsala na internetových stránkách Tig: „Co bych bez tebe dělala, můj milující, podporující a nekonečně zábavný příteli? Vím, co… nudila bych se a život bych měla o tolik méně zajímavý! TOLIK tě miluji. Naše nejšťastnější dny pro teď a navždy. Miluji tě.“

Po boku Meghan a Harryho se Anderson objevil poprvé až v roce 2017 na zahájení Invictus Games, kde se však důvěrně držel kolem ramen s Meghaninou matkou Doriou (62). Také s nimi po celou dobu seděl v soukromém boxu anebo s Meghan v hledišti, kde si neustále důvěrně špitali. Neměl by si na něj tedy Harry raději dávat pozor? Tento sexy rodák z Ontaria mu by mohl být nebezpečnou konkurencí...

Nechyběl totiž ani v New Yorku, kde měla Meghan docela nedávno svou "baby shower", tedy párty k blížícímu se narození očekávaného miminka. Markus jí v podstatě dělal doprovod, byť oficiálně byla jeho funkce „vyhazovač“. Jenže copak je normální, aby obyčejný vyhazovač šel s manželkou britského šlechtice a jejími kamarádkami, mezi které se počítá například úspěšná sportovkyně Serena Williamsová (37), na večeři do luxusního podniku The Polo Bar?

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
46 fotografií