Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Chlapec (10) na Pardubicku napadl svou matku a sestru: Pak chtěl skočit z balkonu!

Místo, kde došlo k napadení.
Místo, kde došlo k napadení.  (Autor: MP - Lázně Bohdaneč)
Autor: DH - 
14. března 2019
10:30

Policisté z Lázní Bohdaneč vyšetřují incident, ke kterému vyjížděli společně s místní městskou policií. Chlapec (10) tu údajně v jednom z bytů napadl svoji matku a mladší sestru (7).

K útoku mělo dojít v sobotu. Napadená žena ho nahlásila přibližně čtyřicet minut po poledni dispečerce městské policie Lázně Bohdaneč. Strážníci uvádějí, že paní zněla od začátku velice rozrušeně. Do telefonu řekla, že jí a jejímu nezletilému dítěti kdosi usiluje o život. Poté, co vyděšená žena sdělila dispečerce adresu, na místo okamžitě vyrazila hlídka městské i státní policie.

Krátce po výjezdu policisté nabyli podezření, že útočník možná ohrožuje ženu zbraní. To se sice nepotvrdilo, ale když přijeli na místo, čekalo je daleko větší překvapení.

„Poté, co se policisté MP Lázně Bohdaneč a Policie ČR dostali do bytu, zjistili, že útočníkem je starší z nezletilých osob, žijících ve společné domácnosti,“ uvedl mluvčí městské policie. Chlapec (10) se po příjezdu hlídky opakovaně pokusil překonat balkonové zábradlí ve druhém patře bytového domu a z místa činu utéct, což se mu naštěstí nepodařilo.

Nezletilý hoch byl po zadržení záchrankou transportován do nemocnice. V bytě díky včasnému zásahu policie naštěstí nikdo nepřišel k újmě a nevznikla ani žádná škoda na majetku. Případ si převzali kriminalisté. Policie se vzhledem k nízkému věku zúčastněných osob odmítla k případu blíže vyjádřit.

cotoje ( 15. března 2019 07:53 )

Vymývejte jim mozky ve škole říkejte jim že je nikdo nemůže zbít že jsou nedotknutelní a že své rodiče mohou udat na linku bezpečí a podobné nesmysly a pak nám malé děcka budou skákat po hlavách a poslouchat nebudou nikoho zmetci. Policisté spratka určitě pohladili po hlavičce a možná mu i řekli to nesmíš tyt ty ty

vaclav ( 14. března 2019 15:32 )

Tak a je to tady.Západní výchova kdy se dětem jenom musí domlouvat nese ovoce.Nebylo by lepší pořádný výprask že ba si na *** nesedl?A pro velký ůspěch čas od času zopakovat.Ale teď už je pozdě.Bude se jen čekat až někoho zavraždí a potom zase budou zkoumat jeho stav a za chvilku ho zase pustí.Je to začarovaný kruh.

hnusnejsvet33 ( 14. března 2019 14:41 )

Někde v genech nebo ve výchově se stala chyba...

antismejd ( 14. března 2019 14:10 )

v 10 takovej agresor...... proboha,co bude dělat v 15????? taková normální rodinka.......

vemenozmojistary ( 14. března 2019 14:01 )

Parchantovi přibouchnout hlavu mezi dveře. A byl by navždy pokoj.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání