V poslední době v Česku narostl počet výskytů spalniček a důvodem je pravděpodobně to, že některé matky odmítají své děti očkovat, nebo s tím otálejí. Dilema tohoto typu řešila ostatně i moderátorka TopStaru Laďka Něrgešová. „Očkování na spalničky živou vakcínou jsme s doktorem z několika důvodů odložili. Že bude mít reakci, jsme věděli,“ vysvětlovala nyní na instagramu s tím, jak to nakonec dopadlo.

„O víkendu to přesně na den začalo. Teploty a zvracení rychle přešly, ale včera se vzorově spalničkově osypala. Prý je to celkem běžná reakce na očkování,“ svěřila se fanouškům na sociální síti Laďka. Ta se o svou dcerku jistě hodně bála. Naštěstí už je na tom ale lépe.

„Nic jí už vlastně není. Jí. Spí. Je bez teplot. Je veselá. Ale puntíkovaná,“ doplnila Něrgešová, která má kromě Medy ještě staršího synka Adámka (10). Ke vzkazu připojila také fotku, na níž Medu veze v kočárku.

V průběhu týdne se také chlubila rodinným snímkem, kde se s oběma ratolestmi vyvaluje v posteli. „Číst pohádky. Hrát hry. A pak jít ven. A jsem úplně spokojená,“ radovala se brunetka. Přitom loni neměla zrovna ukázkový rok, v dubnu se totiž po 11letém manželství rozvedla s novinářem Jaroslavem Pleslem (46).

VIDEO: Laďka Něrgešová u rozvodového soudu rozdávala úsměvy. Za 15 minut bylo po všem 

Video
Video se připravuje ...

Laďka Něrgešová u rozvodového soudu rozdávala úsměvy. Za 15 minut bylo po všem redakce Blesk

 

Video
Video se připravuje ...

„Očkování je obětí svého úspěchu. Lidé už závažnost spalniček zapomněli," říká lékařka Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
39 fotografií