V posledním díle Výměny manželek jsme se prostřednictvím obrazovek seznámili s rodinou z Korouhve - Gábinou (41) s manželem Robertem (41) a dětmi Matějem (13) a Anežkou (8). Druhou rodinu, která pocházela z Ostravy, tvoří zase Katka (40) s Michalem (25) a malým synkem Michalem (3). 

Ačkoliv třenice probíhaly v obou vyměněných domácnostech, nejvíce si prý vytrpěla Gábina, která si po natáčení postěžovala, že se náhradnímu partnerovi pořád nemohla zavděčit. „Pro mě nejhorší bylo to, že mladý pán si představoval, že já budu, jako jeho paní, předpokládám…Jsem zvyklá na jiné věci, na jiný chod rodiny…Myslím si, že jsem udělala všechno podle svého vědomí a svědomí nejlíp tak, jak umím," uvedla pro TN.cz.

Velkým jablkem sváru bylo například krmení ryb. To Gábina odmítala. „Nechtěla jsem k tomu chodit, aby na mě nezačal řvát, že jsem něco udělala špatně, nebo rozbila. Pořád mě jenom sekýroval," vysvětlila žena s tím, že Michal ji kritizoval i ohledně plnění manuálu. „Asi jsem tam tedy udělala nějakou chybu, že jsem se neřídila manuálem, to přiznávám. Pár věcí jsem si udělala podle svého,“ přiznala.

Hned vzápětí se ale snažila obhájit tím, že ani Katka nedělala všechno naprosto přesně. „Co jsem zjistila podle dalších věcí, tak paní, co byla místo mě, se také nedržela manuálu,“ dodala pro Novu. Není divu, že na Výměnu manželek nevzpomíná ráda a o setkání s druhou rodinou už nestojí.

Nejvíc jí v druhé domácnosti vadilo, že chlapečka Michala nechávají jeho rodiče jen věčně sedět u televize, místo aby mu třeba četli pohádky. V televizi prý sledoval stále jen pořady o autech, protože je miluje jeho otec. Podle Gábiny televize v dětském pokoji snad nikdy nebyla vypnutá.

Naštěstí nic z toho už teď řešit nemusí a může se věnovat svému muži a dětem. Na jejich vztahu se prý po Výměně nic nezměnilo. Ostatně nebyl důvod něco měnit, samotná účast prý byla dárkem ke dvacátému výročí manželství. Teď už dvojice načala další dvacítku a kromě toho pokračují i v rekonstrukci svého hospodářství. 

VIDEO: Výměna manželek: Auto srazilo psa přímo při natáčení!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Auto srazilo psa přímo při natáčení! TV Nova

Fotogalerie
19 fotografií