Luke Perry si plánoval svojí snoubenku vzít za ženu v druhé polovině tohoto roku, ovšem jeho plány překazila nečekaná mrtvice a následná smrt.  Americkému serveru TMZ se podařilo získat pozvánky na svatbu, která byla naplánována na 17. srpna 2019 v Los Angeles. Více podrobností ale v pozvánce není, jedná se tedy spíš o informaci pro zvané, aby si datum uložili s tím, že bližší informace ke svatebnímu obřadu budou teprve zaslány. 

Perryho snoubenka Wendy Madison Brownová teď poprvé od jeho smrti prolomila mlčení a vyjádřila vděčnost za vzkazy a podporu, které se jí od skonu nastávajícího manžela dostalo.

„Posledních 11,5 roku s Lukem byly ty nejšťastnější roky mého života a jsem moc vděčná za čas s ním. Chtěla bych tímto poděkovat i jeho dětem, rodině a přátelům za lásku a podporu. Společně jsme se utěšovali s vědomím, že jsme měli příležitost sdílet náš život s výjimečným mužem. Bude mi moc chybět," svěřila se exkluzivně pro časopis People. 

Luke Perry si extrémně střežil soukromí, a tak jejich společný vztah držel dlouho pod pokličkou. I přesto, že není známé, kdy přesně se pár zasnoubil, z pozvánky je jasné, že chtěli svůj vztah zpečetit ještě tento rok. 

Wendy Madison Bauerová byla poprvé od smrti Perryho spatřena na veřejnosti již na konci minulého týdne, kdy si v rychlosti odskočila ze svého domu na úpravu nehtů do blízkého salónu. Po cestě ji zastavovali různí lidé, kteří jí vyjadřovali upřímnou soustrast.

VIDEO: Podívejte se na milostné okamžiky Brendy a Dylana z Beverly Hills! 

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na milostné okamžiky Brendy a Dylana! youtube.com

Fotogalerie
78 fotografií