Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Žena pobodala manžela tak, až mu trčela střeva z břicha. Má lásko, neumírej, žadonila poté

Autor: shp - 
17. března 2019
21:36

Bizarní a krvavá scéna jak ze šílené telenovely se odehrála v mexické Iguale. Sonia Amairaniová Núñezová (25) tam v motelu údajně pobodala svého manžela Ericka Omara Díaze (29) tak brutálně, až mu z břicha trčela střeva. Pak ho prosila, ať jí neumírá, a držela ho v náručí.

Odpusť mi, má lásko, prosím, neumírej,“ prosila svého muže, který krvácel na chodníku, zatímco ho držela v náručí. Ke konfliktu došlo podle Daily Mailu po drsné a hlasité hádce. Sonia následně vzala nůž a vrazila ho svému milému do útrob.

Ženu prý uhodil

Údajně zaútočila až poté, co ji muž uhodil. „Nezabiju tě, protože tě miluji. Nikdy bych to neudělala, ale nemáš nejmenší ponětí, co jsi udělal,“ křičela rozrušená žena. „Bůh je skutečným svědkem,“ chrčel Erick, zatímco krvácel na zem. Rána byla tak hluboká, že odhalila jeho střeva.

Policista, který jako první přijel na místo činu, odmítl transportovat oběť do nemocnice, protože prý neměl dostatek benzinu. Když přijela na místo záchranka, odmítala Sonia opustit manžela. Erick byl nakonec převezen do nemocnice.

Manžel podstoupil operaci

Erick podstoupil náročnou operaci, ale jeho stav je stále vážný. Sonia skončila za mřížemi ve vazební věznici. Momentálně stále čeká na obvinění, ze kterého se může vyklubat klidně i pokus o vraždu.

prycsnima ( 17. března 2019 22:48 )

Vošklivá š tětka.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání