Herec Miroslav Etzler po dlouhé době potěšil své příznivce (nebo spíše příznivkyně) a místo toho, aby ukázal další momentku svého roztomilého, v pořadí již čtvrtého potomka, sdílel na sociální síti fotku z mládí. A je na ní takřka k nepoznání! Rozcuchaný mladý muž se sexy strništěm na bradě a melancholickým pohledem všem jeho fanynkám na první dobrou připomněl spíše zpěváka Sagvana Tofiho (54) – který je mimochodem stejný ročník jako Etzler.

„Tak to už není pravda,“ povzdechl si sympatický herec nad svým snímkem z dob studií na Janáčkově konzervatoři, a připojil celou řadu rozesmátých smajlíků. Není divu, že si ho televizní divačky (a nejspíš ani ty divadelní) nedokážou hned jako mladého vybavit, do povědomí se dostal až v roce 2004, kdy jako blesk z čistého nebe zazářil v seriálu Pojišťovna štěstí. Až poté se stal mezi českými herci stálicí. Jenže v té době mu už bylo něco málo přes čtyřicítku…

Na divadelních prknech navíc v poslední době exceluje především v humorných rolích. Například v muzikálové verzi Trháku ztvárňuje cholerického režiséra, a co nevidět se předvede v dámských šatech a s příšernou blond parukou ve ztřeštěné muzikálové komedii Kvítek mandragory, která byla celá poskládána z hitů zpěvačky Heleny Vondráčkové (71). A to k rebelantskému mladému muži a studentovi brněnského JAMU, jakým dříve býval, rozhodně vůbec nesedí!

VIDEO: Takhle mluvil Mirek Etzler o těhotenství své partnerky v době, kdy byla v 5. měsíci

Video
Video se připravuje ...

Mirek Etzler bude počtvrté tátou: Jeho partnerka je v 5. měsíci těhotenství! TV Nova

Fotogalerie
33 fotografií