Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Otec utopil svého syna. Chtěl se pomstít manželce, která příliš navštěvovala bary

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: ital - 
16. března 2019
20:16

Turista z Jordánska jménem Wael Nabil Salman Zureikat údajně zabil v Thajsku svého syna. Poslal ho přivázaného ke kočárku do moře. Podle vyjádření policie byl prý rozhněvaný, že jeho manželka navštěvovala bary a jeho nechávala s dítětem samotného. Po spáchání činu se snažil uprchnout ze země.

Turisté z Jordánska Wael Nabil Salman Zureikat a jeho manželka přijeli na dovolenou do Thajska do města Pattaya a se svým jednoročním synem. Bezcitný otec se rozhněval, když viděl, že jeho žena chodí sama do místních barů, zatímco jeho nechává samotného s dítětem. Muž se z toho důvodu rozhodl k brutálnímu činu. Přivázal svého synka za nohy ke kočárku a ten pak strčil z mola do moře.

Tělíčko mrtvého chlapečka našli v pondělí šokovaní obyvatelé města. Plavalo na mořské hladině. Kapitán lodi Songsee Suthornchai (28) řekl: „Vzal jsem turisty na ostrov a při cestě zpátky jsem si všiml tělíčka na hladině. Viděl jsem ho z dálky a myslel si, že je to panenka. Ale když jsme přijeli blíž, poznal jsem, že je to tělo dítěte, tak jsem zavolal policii.“

Policisté přijeli a převzali tělíčko stále ještě připoutané ke kočárku. Následně zahájili pátrání po pachateli. Otce zadrželi v pondělí v noci na letišti v Bangkoku, když se pokoušel utéct ze země. Odvedli jej na policejní stanici, kde později ke svému činu přiznal.

Muž zavedl vyšetřovatele do baru, kde se prý s manželkou pohádali, a také jim ukázal místo, odkud strčil kočárek do moře. Přiznal se, že svého činu, který spáchal v pátek, velice litoval. Své ženě však neřekl, co se skutečně stalo, přestože svého syna hledala.

cotoje ( 18. března 2019 07:24 )

Tam není co řešit trest smrti pro oba

sejdemeseupopelnic ( 16. března 2019 23:52 )

Článek (přesněji výblitek) narychlo vycucaný z prstu. Údaje, které si navzájem odporují dokazují, že to nemá reálný základ.

Lubomír Babáček ( 16. března 2019 22:19 )

Něco mi tu nesedí. Tělíčko prý plavalo na hladině když jej kapitán lodi spatřil. A další věta hovoří o tom, že chlapeček byl stále ještě připoután ke kočárku. Hloupost, která nemá logiku. Leda, že by kočárek byl lehčí nežli chlapcovo tělíčko a to bylo pouze rok staré, čili lež, nebo zmatek v pisatelových poznámcích.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání