V jeho životě sehrály největší roli dvě ženy a ty spolu skvěle vycházejí. S Rachel »Minnie« Sharpovou (49) byl v letech 1993 až 2003 ženatý, mají spolu dceru Sophii (18) a syna Jacka (21). S Wendy Madison Bauerovou (44) pak představitel Dylana McKaye ze seriálu Beverly Hills 90210 žil od roku 2007 až do své smrti, dokonce byli zasnoubeni a plánovali se vzít.

Stojí při sobě

Wendy, Rachel a Jack se teď setkali v restauraci v losangeleské čtvrti Studio City, kde plánovali poslední rozloučení s Lukem. „Miloval, podporoval a inspiroval mě ve všem, co jsem dělal. Budu se snažit udělat, co je v mých silách, abych pokračoval ve tvém odkazu a ty jsi na mě byl hrdý. Mám tě moc rád, tati,“ vzkázal syn Jack, profesionální wrestler s přezdívkou »Jungle Boy«.

Vzkaz plný emocí zazněl i od Wendy: „Roky, které jsem s ním strávila, byly nejkrásnější v mém životě. Já a i jeho rodina jsme vděčni, že nám tak mimořádný muž zasáhl do života. Všichni jsme si teď navzájem oporami.“

Hvězdný hřbitov

Podle informací zámořských médií bude místem posledního odpočinku herce hřbitov Forest Lawn Cemetery v LA, kde leží řada celebrit, mj. herečka Carrie Fisherová (†60) alias princezna Leia z Hvězdných válek či její máma Debbie Reynoldsová (†84, Zpívání v dešti). Datum obřadu zatím nebylo zveřejněno.

BH 90210 - Adresa smrti?

Z party z Beverly Hills 90210 odešel další kolega, krátce po svých 84. narozeninách zemřel Allan, představitel otce Steva Sanderse, jehož hrál Ian Ziering (54). „Měl jsem tu čest s ním pracovat v letech 1994 až 1999, byl to úžasný kolega. Budeš nám chybět,“ vzkázal Ziering. Vedle 90210 hrál Jed Allan třeba v dalším známém seriálu Santa Barbara (postava C. C. Capwella).

Fotogalerie
58 fotografií