Ještě v průběhu minulého týdne si Honza stěžoval, že mu lékaři zakázali sedět, a tak když zrovna necvičí a netrénuje chůzi, musí ležet. Teď už je ale vše jinak. Moderátor si opět splnil velké přání – posadil se!

„Prostě SEDÍM v nemocnici na pokoji a také v nemocniční kavárně u kávy! Povedl se další krůček k úspěchu díky všem ze Spinálky, díky mým nejbližším a také díky vaší podpoře a tomu, že jste na mě mysleli,“ oznámil na sociální síti Musil, pro kterého to znamená velký pokrok. Už jen kvůli tomu, že si bude moci normálně dojít na záchod a posadit se na něj, což zatím nebylo možné. 

„Mám radost!“ vzkázal příznivcům moderátor TV Barrandov a jako důkaz sdílel dva snímky, na nichž štěstím jen září. Ostatně jak by ne, vždyť nedávno se novinářům svěřil i s tím, že jakmile bude moci sedět, bude to pro něj vlastně propustka z Fakultní nemocnice Motol. „Budu v ní určitě do chvíle, než rentgeny potvrdí, že se mohu posadit. Pak ještě nejméně čtrnáct dní bude trvat, než se naučím sedět. Od toho se bude odvíjet, co bude dál,“ prozradil webu Extra.cz.

Po propuštění se ale ještě nevrátí domů, místo toho nastoupí do rehabilitačního centra v Kladrubech. Do svých narozenin v červnu by se ale rád opět vyspal ve vlastní posteli. Ostatně tam se nepodíval od Vánoc. Tři dny před Štědrým dnem se totiž Honza Musil těžce poranil při pádu ze žebříku. Zlomil si páteř, devět žeber a propíchl plíci. Hrozilo mu ochrnutí a podstoupil tři operace. Naštěstí se rychle zotavuje a může se opřít i o partnera Jakuba. 

VIDEO: Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky!

Video
Video se připravuje ...

Honza Musil po třech operacích zase chodí! Podívejte se na jeho první kroky! Facebook

 

Fotogalerie
35 fotografií