Andrea měla v pátek večer nehodu na dálnici D1. Hudebnice mířila na koncert do Vyškova, kvůli bouračce ho ale musela zrušit. „Ahoj všichni, zdravím všechny do Pulp Fiction klubu, kde jsem měla dneska hrát. Bohužel jsem měla autonehodu na D1 tady s pánem,“ vzkázala dýdžejka fanouškům ve videu z policejní stanice.

Zrušené vystoupení a pomačkané plechy jsou malichernost, hlavní je, že nehodu všichni zúčastnění přečkali bez zranění. „Naštěstí jsme všichni živí a zdraví,“ dodala Andrea s tím, že se bude snažit co nejdříve si domluvit náhradní termín zrušeného koncertu.

Na nehodu, která naštěstí dopadla bez strašlivých následků, okomentoval také Andrein přítel Petr Plaček, a to slovy, které působí poněkud zlehčujícím dojmem. "Když se daří, tak se daří," napsal ke stejné fotografii nabořeného auta a přiložil několik emotikonů.

Andrea byla třetí manželkou slavného herce a producenta Jiřího Pomeje  (†54). Chvíli poté, co českou hvězdu skolila rakovina hrtanu, se slavná a celosvětově uznává dýdžejka svěřila, že manželství s Jiřím připomínalo peklo i ráj. Údajně se musela s dcerou Aničkou zamykat v pokoji ve chvílích, kdy Jirka sahal po skleničce.

Vdovou se Andrea stala 26. února a od té doby se veřejnosti spíše straní. Z pohřbu svého bývalého manžela bezmála utekla. Později se svěřila, že byl pro ni celý obřad utrpení, a navíc se potřebovala co nejrychleji dostat ke své dceři.

Fotogalerie
129 fotografií