Přesto, že modelce Cindy Crawfordové dělá dcerka Kaia (17), která mamince jako kdyby z oka vypadla, jenom samou radost, díky synovi Presleymu jí nějaké ty vrásky rozhodně přibyly. Mladý muž s ostře řezanými rysy se sice také po vzoru slavné maminky a mladší sestřičky věnuje modelingu a předvádí třeba pro Yves Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Versace, Calvina Klein a jiné světoznámé značky, jinak ale dělá jeden malér za druhým.

Tenhle rebel bez příčiny byl ve čtvrtek v ranních hodinách, údajně okolo čtvrté, zadržen policií při divoké jízdě autem po Beverly Hills. Když mu pak muži zákona dali pověstný „balónek“, bylo jasno: mladý Presley řídil auto Tesla za 100 tisíc dolarů (2,3 milionů českých korun) pod vlivem alkoholu. Totéž se mu přitom stalo už v lednu, tehdy nadýchal 0,8 promile. Vzhledem k tomu, že v USA se smí pít alkoholické nápoje až od jedenadvaceti let, bude tento přestupek posuzován o to přísněji.

Nezletilí řidiči v USA páchají ve většině států přestupek již ve chvíli, kdy je u nich dechovou zkouškou prokázáno 0,2 promile alkoholu v krvi. Následné sankce se liší stát od státu. V LA mu údajně kromě odebrání řidičského průkazu hrozí buď pokuta až do výše 1000 dolarů (necelých 23 tisíc korun), nebo vězení. Tam by si mohl pobýt až šest měsíců… Prozatím byl syn modelky po krátkém pobytu na policejní stanici bez nutnosti složení kauce propuštěn, jeho případ se však stále aktivně řeší.

Presleyho právní zástupce Scott Spindel pak pro Daily Mail zdůraznil, že se mladý muž ze své chyby již poučil. Konečně… „Presley Gerber bere tuto situaci velice vážně a podniká kroky nezbytné pro vyřešení tohoto obvinění.“

Je poněkud ironické, že supermodelka Crawfordová v mnoha rozhovorech vždycky skálopevně tvrdila, jak celý život tvrdě pracovala na tom, aby vštípila svým dětem ty správné morální hodnoty a zásady. Vypadá to ale, že někde se stala chyba.

VIDEO: Supersexy modelka Cindy Crawford v reklamě Pepsi

Video
Video se připravuje ...

Cindy Crawford v reklamě Pepsi Youtube.com

Fotogalerie
40 fotografií