Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Řidič dodávky v Hradci Králové usnul za volantem. Probudil se ve fontáně

Autor: Jitka Pecharová, ital - 
7. března 2019
17:06

Ve čtvrtek dopoledne se v Hradci Králové na Gočárově třídě stala kuriózní nehoda. Řidič dodávky, který jel z centra města směrem na městskou část Kukleny, za volantem usnul a na kruhovém objezdu pokračoval stále rovně. Skončil uprostřed fontány. Na místě zasahovali policisté a hasiči.

Neobvyklá nehoda se odehrála ve čtvrtek okolo 9:30 dopoledne v Hradci Králové. Muž (45), který seděl za volantem dodávky, dostal prý mikrospánek a s vozidlem skončil ve fontáně uprostřed kruhového objezdu U Koruny na Gočárově třídě.

Na místo přijeli hasiči i policisté. Nejprve nevěřili vlastním očím, ale pak se pustili do vyprošťování vozidla a do dalších nutných úkonů. U řidiče, který byl již tou dobou opět zcela vzhůru, provedli dechovou zkoušku s negativním výsledkem.

Při nehodě nedošlo k žádnému zranění. „Za nehodu dostal řidič pokutu 1 500 korun,“ oznámila policejní mluvčí Iva Kormošová. Na autě vznikla škoda ve výši 50 000 Kč a oprava fontány bude stát 200 000 Kč. Silnice byla po celou dobu řešení nehody i nakládání dodávky na vůz odtahové služby průjezdná. 

Lana Davis ( 7. března 2019 20:14 )

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání