Novácká Výměna manželek se během středečního večera s přehledem umístila na žebříčku sledovanosti, podle statistik ji sledovalo 888 tisíc lidí. Na paty jí šlapal primácký Modrý kód s 851 tisíci. Přesto však ani v seriálu z lékařského prostředí nemohl být případ, s nímž se odborníci z Rubavy potýkali, tak bizarní jako osudy vyměněných maminek z Ročova a Mostu. Jeden z účastníků totiž překvapil všechny svým přiznáním, že cizí ženě ve své domácnosti vůbec nedůvěřoval – a jeho paranoia bizarně gradovala!

Premiérová Výměna promíchala rodinu, kterou tvořila Věra (25) s Milanem (35) a třemi dětmi, Petrou (5), Milanem (4) a Matýskem (11 měsíců), s rodinou „ajťačky“ Jany (30) a Františka (43), kteří měli taktéž tři potomky, Katku (15), Petra (10) a Jaroslava (2). František byl z výměny ženského elementu v rodině notně vykolejený, tím spíše, že jeho starší děti jezdily do Ročkova jenom na víkendy či na prázdniny, a Věra tak měla být doma jenom s jeho dvouletým chlapečkem. A to se mu vůbec nelíbilo...

„Byl jsem hodně ve stresu. Pro mě bylo naprosto šílený svěřit prakticky cizímu člověku tak malýho kluka, kdy jsem šel do práce. Do klidu jsem se dostal až na konci…,“ popisoval František pro TN.cz. A jelikož se mu mladá Věra ani trochu jako náhradní matka pro jeho dvouletého synka nelíbila, nechal doma nainstalovat skrytou kameru! Tou ji pak tajně pozoroval, aby měl jistotu, že se o kloučka dobře stará. „Bylo to pro mě ze začátku peklo, pořád jsem kameru kontroloval. Sousedku jsem zaúkoloval, aby chodila na náhodný návštěvy,“ dodal František.

Ten bude podle všeho posedlý neustálým kontrolováním své ženy. Ostatně i Jana přiznala, že na Výměně pro ni bylo nejhorší odloučení od toho druhého – předtím, než do téhle soutěže šli, spolu prý neustále komunikovali. Často si s Františkem psali, telefonovali, případně spolu i trávili čas – každý den. Pobyt v Mostě pro ni byl proto kýženým odpočinkem. „Dopoledne jsem uvařila, po obědě jsem si šla zdřímnout s Matýskem. Doma je to buď uklízení, práce na počítači nebo na zahradě. Tam nebylo co dělat,“ líčila Jana.

VIDEO: Připomeňte si i to, jak v jiném díle Výměny manželek náhradní matka pořád spala!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Náhradní manželka neustále spí! TV Nova

Fotogalerie
14 fotografií