„To se mi stihlo stát dneska večer, když jsem si šla pro vodu do kuchyně a zakopla jsem o židli. Zlomila jsem si malíček. Tak trošku se dneska trápím. Je pěknej, je modrej, je velkej, moc hezký. Hele, dva prášky a je mi líp,“ prozradila pro primácký TOP STAR Dara Rolins

I přes zranění ale zpěvačka později vyrazila do společnosti na představení kosmetické řady, jejíž je tváří. Celý večer se usmívala a zářila dobrou náladou. Její trik na bolest tak očividně fungoval.

Bývalá partnerka rapera Rytmuse (42) se rozpovídala také o svých koncertních plánech, které se jí ale kvůli zranění trošku komplikují. „Zítra letím do Budapešti, kde fotím kampaň ‚cvičící Dara‘, tak nevím, jestli z toho něco bude. Teď to aktuálně řešíme. No a o víkendu mám vystoupení, tak to nevím, jestli to odzpívám. Na židli asi,“ uvažovala maminka jedenáctileté Laury.  

Zpěvačka se nedávno vrátila z Ameriky, kde v Kalifornii natáčela několik videoklipů. Prozradila, že se nechala opečovávat týmem, který se výhradně stará o hollywoodskou herečku Penélope Cruzovou (44). 

„Líčila ji na Oscarech a druhý den natáčela se mnou. Tak jsem se smála, když držela v ruce ty štětce a chtěla je mýt, tak jsem říkala: Ne, ne, ne, já chci ty samé, co měla ona,“ smála se v TOP STARU Dara. 

VIDEO: I Dara Rolins umí mluvit sprostě! Takhle se rozvášnila na křtu svého parfému

Video
Video se připravuje ...

I Dara Rolins umí mluvit sprostě! Takhle se rozvášnila na křtu svého parfému. Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
75 fotografií