Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Syna boháče (†17) ubodal na prestižní škole vrstevník: Matka obviněného u soudu plakala

Školák Yousef Makki (†17) byl ubodán.
Školák Yousef Makki (†17) byl ubodán.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: shp - 
8. března 2019
11:27

Ztrápená matka nezadržela slzy, když do soudní síně vešel její teprve sedmnáctiletý syn. Obviněn je z vraždy školáka Yousefa Makkiho (†17). Toho měl ubodat v anglickém Cheshiru. Jeho kamarád je zase obviněn z toho, že mu pomohl zbavit se vražedné zbraně.

Mladík obviněný z vraždy se při příchodu do soudní síně snažil smát a kývl na své zdevastované rodiče. Jakmile ho uviděla matka, začala plakat. Během krátkého stání byl chlapec, jehož jméno nesmí být zveřejněno, obviněn z vraždy Yousefa.

Podezřelý je také z držení útočného nože. Další stejně starý mladík byl obviněn z toho, že údajnému vrahovi pomohl zbraně se zbavit. Tento hoch však byl propuštěn na kauci, zatímco podezřelý z vraždy zůstává nadále ve vazbě.

Zbytečná smrt talentovaného žáka

Yousef byl velmi talentovaným žákem. Podle Daily Mailu získal stipendium ve výši v přepočtu 357 tisíc korun na rok, aby mohl navštěvovat prestižní školu Manchester Grammar School. Zavražděný žák byl přitom v kolektivu velmi oblíbený.

Byl to milující a starostlivý syn a bratr, který byl sportovně nadaný a oddaný student. Jsme absolutně zničeni a nemůžeme uvěřit, že náš syn je pryč. Tato nesmyslná ztráta zasáhla celou naši komunitu,“ prohlásila Yousefova rodina.

antismejd ( 8. března 2019 14:16 )

školák Yusef Makki...to je popukání....

hnusnejsvet33 ( 8. března 2019 12:31 )

A důvod, resp. údajný motiv vraždy? To by bylo dobrý uvést !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání