Ve středeční Výměně manželek jsme viděli dvě rodiny - za prvé Janu (30), Františka (43), Katku (15), Petra (10) a Jaroslava (2), kteří žijí v Ročově. Za druhé Věru (25), Milana (35), Petru (5), Milana (4) a Matýska (11 měsíců) z Mostu. 

Věra přitom do kamer přiznala, že jí byl Milan nevěrný, a jeho milenka dokonce zaklepala na její dveře. S Věrou byly totiž kamarádky! „Byly jsme kamarádky už předtím, potom taky a teď jsme možná taky. Pozdravíme se," popsala pro Novu žena s tím, že se svou sokyní vše probraly u kávy. 

S mužem už mají ostatně krizi za sebou. „Nějaká milenka mě prostě nezajímá. Ve Výměně jsem to řekla, protože jsme se o tom bavili, stojím si za tím. Ale beru to jinak, krize je zažehnána, jsme od toho daleko," vysvětlovala Věra ohledně pět let staré nevěry, kterou vynesla na světlo ve Výměně manželek. 

Během ní si pak od náhradního manžela Františka vyslechla kritiku své nadváhy. „Ukázal mi, že bych se měla změnit," přiznala ale s tím, že to ale nejde tak snadno. „Procházím složitým obdobím, kdy mi zjistili vadu štítné žlázy a hrozí mi cukrovka. Váha ale aspoň nenaskakuje, snažím se necpat čokoládou. Až to bude v pohodě, zapracuju na tom," slíbila. 

„I kdybys přibrala dalších dvacet kilo, já tě miluju takovou, jakou seš," vyznal jí svou lásku Milan, který si své city uvědomil právě během natáčení. Proto se teď snaží s rodinou trávit víc času, který dříve strávil spíše prací. „Vím, že se s prací musím trochu mírnit. Mám tři děti, manželku a byt a musím se jim taky věnovat. A ne být 100 hodin v práci a dvě doma," dodal pro TV Nova Milan, který je odhodlaný se změnit.

VIDEO: V poslední době nejvíc zaujal díl Výměny manželek se Zdeňkem,  o němž vyšlo najevo, že před vysíláním přišel o nohy!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Jeden hadr na všechno! TV Nova

Fotogalerie
15 fotografií