Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Další přepadení benzinky: V Kadani loupil muž vyzbrojený nožem

Autor: DH - 
6. března 2019
22:00

Kriminalisté na severu Čech pátrají po lupiči, který přepadl čerpací stanici na okraji města Kadaň. V ruce měl zbraň a dával najevo, že je odhodlaný ji použít. Jen se štěstím nebyl nikdo zraněn.

Informace o úterním loupežném přepadení potvrdila policejní mluvčí Alena Bartošová. „Krátce po půl deváté večer vešel do prostor benzinové čerpací stanice v Kadani v ulici Rokelská zatím neznámý pachatel a pod pohrůžkou použití zbraně po obsluze požadoval vydání finanční hotovosti,“ uvedla mluvčí k činu, ke kterému došlo. Dle jejích slov pak s lupem utekl směrem do místní Zeyerovy ulice.

V tuto chvíli policie nechce blíže specifikovat, jakou zbraní muž na čerpadlářku mířil, podle dostupných informací si však přinesl nůž. Kolik peněz a další kořisti si pachatel odnesl, není známo. Je ale velkým štěstím, že při nebezpečné situaci nikdo nepřišel k úhoně.

Policie podle slov její mluvčí v současné době po pachateli pátrá a ocení jakékoli informace. Hledaný je přibližně 180 centimetrů vysoký a v době činu měl na sobě černou kuklu, zimní bundu zelené barvy s kapucí, tmavé kalhoty a tmavé boty. Na zádech mu svítil různobarevný batoh, na prodavačku mluvil plynnou češtinou.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání