Městský soud v Brně ve čtvrtek projednával dluh na výživném na syna Marcuse (6) s Vlaďkou Erbovou ve výši 175 000 Kč. Fotbalový raubíř ale tvrdil, že nemá na placení.

„Nic kromě fotbalu neumím. Nikdo mne nechce zaměstnat. Jsem bez trvalého příjmu a peníze z kopané už jsem utratil. Nemám nic, vlastně nemám ani to nic. Je mi to líto, ale prostě nemám...“ hořekoval, až se nad ním soudce ustrnul a zpětně mu snížil alimenty z původních 15 tisíc měsíčně na „pouhé" 2000 Kč. Dlužná suma 175 000 Kč se mu tudíž smrskla na 24 tisíc, a jelikož už „bůra" poslal, zbývá mu doplatit 19 tisíc a bude z obliga.

25 000 měsíčně

Stejnou písničku zřejmě Řepka příští týden zanotuje i u Obvodního soudu pro Prahu 6, kde budou ovšem ve hře sumy násobně vyšší. Ani na děti z prvního manželství s Renatou Řepkovou totiž neplatí. Dceři Veronice (22) tak už dluží částku 840 tisíc a synu Tomassovi (18) dokonce milion a 530 tisíc! Dohromady tedy 2 370 000 Kč!

Spor se táhne už několik let, kdy fotbalista několikrát požadoval snížení výživného, jež mu v čase rozvodu vyměřili na 131 000 Kč měsíčně. Peníze ale neposílal, ani když měl na oba potomky platit po 25 tisících, v průběhu let se tak jeho dluh vůči jeho první rodině vyšplhal do milionových výšin.

U Obvodního soudu pro Prahu 6 se příští týden jméno Tomáše Řepky objeví hned dvakrát! Budou se řešit alimenty a pak také zpronevěra auta, které prodal za milion, ačkoliv mu už nepatřilo. Dostal za to 15 měsíců ve vězení nepodmíněně, proti rozsudku se ale odvolal.

VIDEO: Řepka u soudu

Fotogalerie
90 fotografií