Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ochranka vyhodila nevidomého ze supermarketu: Měl s sebou totiž slepeckého psa!

Autor: shp - 
7. března 2019
17:01

Píše se rok 2019 a člověk by řekl, že lidstvo je již dostatečně vyspělé a tolerantní vůči handicapovaným. Ochranka anglického nákupního střediska Bluewater však ukázala, jak necitlivě a urážlivě se mohou lidé chovat k nevidomým.

Svědkyně Pauline Letchfordová (61) nakupovala se svou rodinou, když si uvědomila, co se děje. „Manželka nevidomého muže chodila do obchodů. Všimli jsme si jeho psa, protože byl překrásný. On stál u zábradlí a nikdy psa nebral dovnitř,“ popsala začátek ponižujícího incidentu.

Pak jsme si všimli člena ochranky, jak ho začal následovat a řekl muži, že musí odejít, protože tam nesmí mít psa. Pán a jeho žena slušně vysvětlili, že je slepý a že má psa povoleného. Bylo to otřesné, že se stal terčem něčeho podobného. Bylo mi ho líto,“ pokračuje Pauline.

Ochranka byla neoblomná

Ochranka však neustoupila. Muž pořád říkal, že musí odejít. Byla to velmi ponižující situace, kterou si muž musel projít. Pes byl klidný a choval se dobře. Co člen ochranky udělal, bylo hrozné a naprostá hanba,“ vypráví dál Pauline. Nevidomý nemohl uvěřit vlastním uším.

Slepý muž řekl: Myslí to vážně? Lidé přiběhli a muže bránili,“ uzavřela vyprávění žena, která vše natočila na video. To zveřejnila na svém facebooku a stalo se ihned virálním. Stanovisko Bluewater říká: „Asistenční psi jsou a vždy budou vítáni v Bluewater.“ Tohle se ochrance opravdu nepovedlo.

Lana Davis ( 7. března 2019 20:11 )

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

krtek. ( 7. března 2019 18:31 )

to skoro vypadá - pes je nečistý tvor a nemá tam co dělat... asi bych na tu ochranku zavolal policii že mne obtěžuje.

andorea ( 7. března 2019 17:40 )

To je tak, když zaměstnáte debila...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání