Náhlý odchod idola devadesátých let, herce Luka Perryho, zaskočil celý svět. Zanechal po sobě snoubenku Wendy Madison Bauerovou (44) a dvě děti, Jacka (21) a Sophii (18). Mladší ze sourozenců teď na instagramu prolomila mlčení ohledně odchodu tatínka a podělila se o několik velmi dojemných vět. 

„Hodně se toho v posledním týdnu stalo. Všechno se to navíc událo tak strašně rychle. Vrátila jsem se z Malawi akorát včas, abych mohla být se svou rodinou. A za posledních 24 hodin jsem obdržela neskutečné množství lásky a podpory,“ píše dcera jednoho z nejznámějších seriálových herců devadesátých let. 

„Nemůžu bohužel jednotlivě odpovídat na stovky krásných a dojemných zpráv, ale všechny jsem viděla a moc si vážím toho, že mně a mojí rodině posíláte pozitivní náladu. Nevím přesně, co bych měla v takovéto situaci říkat nebo dělat, je to něco, na co vás nikdo nikdy nepřipraví. Obzvlášť když to všechno probíhá takhle veřejně. Tak prosím vězte, že jsem strašně šťastná za všechnu tu podporu. Jenom jsem vděčná potichu,“ dodala Perryová a sdílela společnou fotografii s tatínkem.

Osmnáctiletá rusovláska odletěla začátkem ledna na Malawi, aby tam pomáhala místním dobročinným projektům. Původně tam měla být na půl roku, ale kvůli otcově tragické mozkové příhodě se vrátila mnohem dříve. 

V době, kdy její otec v umělém spánku na následky mrtvice zemřel, byla pohromadě celá jeho rodina.

VIDEO: Podívejte se na milostné okamžiky Brendy a Dylana! 

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na milostné okamžiky Brendy a Dylana! youtube.com

Fotogalerie
13 fotografií