Čerstvě zasnoubený herec Orlando Bloom neudělá bez svého chlupatého miláčka Mightyho ani ránu. Vodí ho s sebou téměř všude, i když občas ho svěří na hlídání své snoubence, zpěvačce Katy Perry (34). Ta má svého vlastního psího mazlíčka, fenku jménem Nugget, která je od Mightyho k nerozeznání. 

Na motorku vzal Orlando Mightyho už několikrát, většinou byl ale v alespoň trochu bytelnější tašce. A už tehdy se ozvalo několik znepokojených bojovníků za práva zvířat, protože ač slavný pirát z Karibiku nosí helmu, zrzavého pudlíka před zraněním, v případě pádu, nechrání vůbec nic.

Tentokrát se dá ale předpokládat, že kritika bude daleko ostřejší. Herec měl na motorce namířeno na oběd a po cestě se zastavil v místním obchodě. Přítomného fotografa čekalo velké překvapení, když z batůžku náhle vystrčil hlavu Orlandův zrzavý pudlík, který nevypadal, že by si takový způsob cestování přímo užíval. Těžko říct, jestli se jedná o Mightyho nebo Nugget (jestli mu ale zpěvačka svou fenku vůbec půjčila). Každopádně Katy Perry, která oba velmi ráda rozmazluje, při pohledu na hercovy nové fotografie asi radost mít nebude. 

V polovině loňského roku prožila ostatně popová hvězda traumatickou situaci, když svoji fenku Nuggetku musela oživovat. „Nuggetka skočila na postel a spadla z ní. Najednou přestala dýchat, tak jsem jí musela udělat resuscitaci! Stlačovala jsem jí hrudníček a vdechovala vzduch do úst," svěřila se tehdy Perry na svém instagramu s tím, že za tři minuty se jí podařilo přivést zvíře zpět k životu. 

 VIDEO: Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody!

Video
Video se připravuje ...

Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody! Martin Hykl

Fotogalerie
76 fotografií