V seriálu Černé vdovy je slovenská herečka a zpěvačka Lucia Siposová jako Veronika Majerová pěkný poděs a totálně neschopná se o sebe postarat. Nepracuje, peníze nemá a manžel o ni jako o ženu nejevil zájem. V tom skutečném životě to má Lucia opačně. Už tři roky je hrdou kabaretní divou a múzou NeferNefer v podniku zvaném Red Cat Cabaret.

„Před třemi lety jsem otevřela vlastní kabaret. Vždycky jsem si to přála. Chtěla jsem mít podnik, kde by se hrálo, zpívalo, tancovalo, improvizovalo a zapojovalo se publikum,“ popisuje svůj sen herečka, která tak rozšířila své pole působnosti. „K tomu psaní, hraní, moderování jsem přidala i kabaret. Říkala jsem si, že buď teď, nebo nikdy, pak už se mi nebude chtít.“

Začátky ale vůbec tahle slovenská střela neměla lehké. „První sezona byla katastrofální a lidi nechodili. Nevěděli o nás, neměli jsme peníze na reklamu. Byla jsem v dluzích, v mínusu, uvnitř úplně stažená a ze stresu mě začalo zlobit zdraví. To bylo špatně. Tehdy si člověk hodně věcí uvědomí, potřebuje něco změnit."

A tak se božská NeferNefer dala na dráhu majitelky a producentky zářící a lesklé show, kde zpívá a moderuje. Ostatně svůj zpěv předvedla Lucia už v titulní písni Černé vdovy.

Video
Video se připravuje ...

Čvančarová, Plodková a Siposová: V novém seriálu Černé vdovy zpívají, vraždí a mstí se FTV Prima

Fotogalerie
14 fotografií