Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Maminka mezi pasažéry letadla rozdala špunty do uší: Bála se, že bude její dítě plakat

Autor: chal - 
4. března 2019
19:45

Plačící dítě na palubě dokáže z jinak poklidného letu udělat několikahodinové utrpení. Moc dobře si to uvědomovala i žena z Jižní Koreji, která poprvé cestovala se svým miminkem za příbuznou do San Franciska ve Spojených státech. Maminka před 10hodinovou cestou mezi pasažéry rozdala dárkové balíčky s dopisem, ve kterém se za případný pláč svého syna omlouvala.

Jihokorejská matka se obávala, že její 4měsíční syn nevydrží dlouhý let do USA bez pláče. Aby brečící dítě nenaštvalo ostatní cestující, rozdala mezi ně speciální dárkové balíčky s omluvným lístkem.

„Ahoj, já jsem Junwoo a jsou mi čtyři měsíce,“ stálo ve vzkazu. „Dneska letím s maminkou a babičkou do USA za tetou. Jsem trochu nervózní a vyděšený, protože letím poprvé v životě. Proto můžu plakat a dělat hluk. Pokusím se být potichu, ale nemůžu nic slíbit. Prosím, omluvte mě,“ poprosila za svého syna maminka o shovívavost.

Kromě omluvného lístku maminka cestujícím dala také špunty do uší – dohromady jich pořídila 200 párů! V balíčcích pasažéři našli také bonbony a sušenku. Fotografie nevšedního dárkového balíčku na sociální síti zveřejnil jeden z cestujících.

Dojemné fotografie lidi dojaly. „Děti pláčou, to je přece normální,“ napsala jedna z uživatelek s tím, že omluvné balíčky byly zbytečné. A ony zbytečné skutečně byly. Špunty totiž nikdo z pasažérů nakonec nepotřeboval. „To dítě za celou dobu ani nepíplo,“ napsal Dave Corona, který příběh zveřejnil na Facebooku. Jestli malý Junwoo zvládl bez pláče i zpáteční cestu není známo.

Zobrazit celou diskusi