Jiří Pomeje svou dceru nade vše miloval, a ona jeho. Spolu si užili i poslední krásné léto u Jiřího rodičů v Českých Budějovicích, kam Andrea manželovi dceru na čtrnáct dní svěřila. Chodili se koupat, slunili se, užívali si společný čas u Aniččina dědečka a babičky.

I když byly okamžiky, kdy si kvůli jeho stavu jen telefonovali, a i během těch nejvyhrocenějších emocí během rozchodu a plánovaného rozvodu rodičů, krásná DJka vždy zdůrazňovala, že vždy bude dbát, aby Anička s tátou byla v co nejpravidelnějším kontaktu. Jen vyžadovala, aby se o ni Jirka dokázal odpovědně postarat.   

Když byl už v sanatoriu Na Pleši, kam Jiří Aničku nechtěl, aby neviděla, v jakém je stavu, nakreslila a poslala mu obrázek, jak na něj myslí. Zprávu, že už tatínka neuvidí, podle Andrey malá dívenka zpracovala tak, jak je u dětí v tomto věku běžné. „Reagovala přirozeně, je ještě malinká,“ prozradila Blesku Andrea.

Vyjádřila se i k chystanému pohřbu, který bude veřejný a který organizuje Jiřího rodina. Spekulovalo se totiž, jestli se ho Andrea vůbec zúčastní, právě kvůli napjatým vztahům Andrey s Jiřího rodinou, která jí má za zlé, že Jirku opustila v době jeho nemoci a našla si nového partnera. To Andrea vyvrací s tím, že důvodem byl Jiřího nezřízený způsob života a nezodpovědný přístup k jeho nemoci. 

Na pohřeb nicméně půjde, dceru ale nechá  doma. „Půjdu jen já,“ potvrdila Blesku. Taková událost není pro pětileté dítě vhodná a Andrea ji nechce vystavovat ještě většímu traumatu. Otázkou pak zůstává, kdo ji na pohřeb do Českých Budějovic odveze. Jistě není ve stavu, kdy by mohla přes sto kilometrů řídit. Bude to její nový partner Petr Plaček? To by mohlo už tak vyhrocené emoce na pohřbu ještě rozvířit...

Fotogalerie
45 fotografií