Tomáš Klus se svou tolerantní paní Tamarou vyrazil na pověstnou pražskou pouť, aby se s dětmi během příjemného únorového dne pobavili a o všem prakticky online informovali na sociální síti. Josefína (5), Alfréd (2) a Jenovéfa (1) s nadšením naběhli na houpačky, horskou dráhu, cukrovou vatu – a také na střelnici, kde se malinkému Alfrédovi podařilo strefit diabolkou papírovou růži.

„On to opravdu dokázal. Dojalo nás to k slzám,“ svěřila se Klusová na instagramu. A bylo zle. Mezi všemi komentáři, obdivujícími chlapečkovu šikovnost, se totiž objevil jeden kousavý, který tnul rovnou do živého: „Teda být hrdá na to, že dvouletý dítě umí střílet, i když je to jen na růži… Tak na to by normální rodič asi hrdý nebyl,“ podotkla jedna z Tamařiných fanynek, podle které do batolecích ručiček zbraně rozhodně nepatří. A to dokonce ani tak neškodné, jako je právě pouťová vzduchovka.

Poté se Klusovic rodinka stala terčem kritiky kvůli tomu, že vzala pětiletou Josefínku na divokou horskou dráhu. Jezdilo se na ní ve vozíčku pro čtyři, a nejen, že vozíček drandil nahoru a dolů po divokých kolejích, ale také se otáčel kolem své osy. Tamara z jízdy sdílela rozverné instastorie a jak ona, tak Josefína po celou dobu pištěly - snad radostí, možná hrůzou, těžko říct. A zase bylo zle. Tamařiným followerům se zdálo, že tahle nebezpečná atrakce není pro špunta, který ještě ani nechodí do školy, vhodná!

„Přišlo mi asi 15 zpráv, jak je Josefína vyděšená a jak ji pomalu mučíme a týráme. Na tu atrakci jsme šly spolu ještě dvakrát. Miluje to!“ zdůraznila pro jistotu Klusová v následujícím příběhu a libovala si: „Josefínka se pomamila. Přijela k nám pouť a my s ní chceme odjet! Teda já už ne, protože mi po celém odpoledni asi praskne hlava. Rodiče jsou hrdinové a kolotočáři taky!“

A jak už asi tušíte, i tentokrát bylo zle. A kupodivu se do ní navezla herečka Eva Holubová (59), která je jinak s Tamarou velká kamarádka. Nechápala, proč by „světský“ měli být hrdinové, zmínila, že poutě bez putování tak nějak postrádají smysl, zavzpomínala na pouťové dovádění ze svého mládí…, a málem mezi příznivkyněmi téhle matky roku vyvolala hádku. A přitom šlo v podstatě jenom o takzvaný komunikační šum!

Klusová proto svůj postoj raději vysvětlila: „V tom mém popisku bylo asi méně hloubky, než jsi hledala… Hrdinové jsou pro mě tím, že vydrží v tom šíleným kraválu každý den,“ upřesnila.

VIDEO: Maminka roku: Sázím na osobní setkání

Video
Video se připravuje ...

Maminka roku: Sázím na osobní setkání Maminka/Karel Dlabač

 

Fotogalerie
40 fotografií