„Začala jsem mít problémy s rukou. Skoro mi ochrnula! Čím dál víc se to zhoršovalo, a tak mi doktor doporučil elektroléčbu,“ prozradila Patrasová s tím, že fyzioterapie, na kterou dojíždí třikrát týdně, zabírá a rukou pomalu začíná hýbat.

Manželka Felixe Slováčka prozradila, že jí při cvičení do ruky pouštějí slabé elektrošoky, což pomáhá uvolnit svaly a strnulá ruka se tak pomalu rozhýbává. „Mám radost z výsledků, opravdu je to teď mnohem lepší,“ pochlubila se Patrasová týdeníku Sedmička.

Oblíbené herečce navíc lékaři sdělili, že její potíže mají zřejmě více příčin, tou nejdůležitější je ale podle nich stres a toho si Dáda v poslední době opravdu užívá více než dost. Musím říct, že poslední roky jsem toho zlého prožila až nad hlavu,“ uvedla s tím, že nad vodou ji drží hlavně děti, které patří mezi její nejvěrnější diváky, a taková práce ji prý naplňuje a baví.

Nepříjemných a stresujících zážitků má za sebou Dáda v opravdu hodně. Například její vánoční autonehoda, při které se jí krutě vymstil alkohol v krvi, ji stála 150 tisíc za pokutu, ale hlavně ji připravila o řidičák. Dobře jí jistě nedělá ani vztah jejího manžela Felixe Slováčka s Lucií Gelemou, mladá malířka totiž přemýšlí o dítěti. „Dítě budu chtít s tím, koho mám ráda. A Felixe miluji. Takže uvidíme,“ prozradila Felixova přítelkyně.

 

Fotogalerie
38 fotografií

 VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz