Herečka Zdenka Procházková (92) na vídeňský ples šla s kolegy z rakouského seriálu Familie Putz. Představitelka filmové Lídy Baarové měla jasno už dlouho, v čem se na tu velkou slávu vydá. „Více než šedesát let schraňuji originální róbu od paní Podolské,“ pochlubila se před plesem.

Světlou róbu s potiskem růži na horní části s třásněmi na rukávech a doplnila je minimalistickými šperky. Seriálová delegace patřila na plese mezi největší hvězdy a i Zdenka dala několik rozhovorů pro rakouská média.

Hvězdou plesu byla australská topmodelka Elle Mcpherson (54), která během své úspěšné kariéry měla přezdívku The Body. A klidně jí může mít dál, protože má stále štíhlou postavu. Garde jí dělal pořadatel bálu, zámožný podnikatel Richard Lugner. Ten je známý tím, že si na ples vždy zve slavné dámy. V předchozích ročnících to byla Sophia Loren, Pamela Anderson, Kim Kardashian nebo Geri Halliwell.

Oholenou hlavou šokoval vítěz Eurovize 2014 Conchita Wurst, který se před časem přiznal, že je HIV pozitivní. Zpěvák se pyšnil dlouhými hustými vlasy, kterých se před časem vzdal, ale plnovous stále má.

VIDEO: Filmová Lída Baarová Zdenka Procházková (90): Odmítla jsem roli s Paulem Newmanem!

Video
Video se připravuje ...

Filmová Lída Baarová Zdenka Procházková (90): Odmítla jsem roli s Paulem Newmanem! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
36 fotografií